İletişim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×


banner banner banner

707 Betkanyon 15 TL Yatırımsız Deneme Bonusu Kural ve Şartları # Bonus Miktarı..................: 15 TL # Yatırım Şartı....................: Yok # Max Çekim.......................: 200 TL # Min Çekim........................: 200 TL # Bonus Süresi....................: 7 Gün

Bu konu 35215 kez görüntülendi 38 yorum aldı ...
Betkanyon | 15 TL Yatırımsız Deneme Bonusu 5,00 35215 Reviews

    Konuyu değerlendir: Betkanyon | 15 TL Yatırımsız Deneme Bonusu

    5 üzerinden 5,00 | Toplam: 3 kişi oyladı ve 35215 kez incelendi.

Sayfa 1/4 123 ... Son
Like Tree8Likes
Şu an Özel Dosya Konuları kategorisindeki Betkanyon | 15 TL Yatırımsız Deneme Bonusu isimli konuyu okuyorsunuz.
  1. #1
    BahisForum.Gen.Tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    AdministratorsModerator
    Üyelik tarihi
    22.03.2018
    Mesajlar
    923
    Konular
    2335
    Blog Entries
    1
    Bahsedilme
    1 Mesaj
    @BahisForum.Gen.Tr

    Betkanyon | 15 TL Yatırımsız Deneme Bonusu



    Betkanyon 15 TL Yatırımsız Deneme Bonusu Kural ve Şartları

    #
    Bonus Miktarı..................: 15 TL

    # Yatırım Şartı....................: Yok
    #
    Max Çekim.......................: 200 TL
    #
    Min Çekim........................: 200 TL
    #
    Bonus Süresi....................: 7 Gün
    #
    Bonus Çevrim Şartı..........: Tekli veya Kombinede toplam oran min 2.50 x 14 katı
    #
    Ana Para Çevrim Şartı......: -
    #
    Özel Şartlar......................:

    Yapacağınız kuponların bedeli max 20 TL olmalıdır.

    Daha önce herhangi bir deneme bonusundan faydalananlar bu promosyondan yararlanamaz.

    Spor bahislerinde geçerli tüm bahisler oynanabilir. (Alt-üst, basketbol, tek-çift vb.)

    Bonus çekiminde cep telefonu teyidi yapılmaktadır.

    Canlı bahisler çevrime dahildir.

    Forumumuza özel bu kampanyadan faydalanmak için, üyeliğinizi oluşturduktan sonra aşağıdaki BETKANYON WHATSAPP BONUS hattına
    15TL YATIRIMSIZ - 'betkanyon kullanıcı adı' şeklinde mesaj atılması gerekmektedir. Bonus tanımlamaları Sadece whatsapp numarası üzerinden yapılmaktadır. Kesinlikle canlı desteğe bağlanmayınız.

    WhatsApp Bonus Hattı Numarası
    +90 531 458 4573

    Mesaj gönderdikten 120dk içinde bonus tanımlanacaktır. Bonus tanımlamaları 10:00 - 23:00 arasında yapılmaktadır. Bu bonus sadece spor bahislerinde geçerlidir.

    Çevrim yapılırken aynı kupon tekrarlanamaz.
    Çevrimi bitiren kullanıcılar EK BAHİS ALMADAN çevrim kontrolünün yapılması için canlı desteğe bağlanması gerekmektedir, aksi takdirde tüm kazanç silinecektir!

    Hesap bilgileri kısmında cep tel no manuel olarak güncellenemez, çekim işlemi için doğru tel. no bilgisi ile kayıt olunuz.


    Bonus çevriminde; sistem kuponları, aynı maça yapılan iki olasılıklı bahisler, çapraz bahisler, zincir bahisler, her türlü iade bahisleri, cash out (bahis bozdurma) bonus çevriminde kabul edilmeyecektir. Farklı maçlara alt üst seçenekleri oynanabilir.

    Bonus çevriminde; sistem kuponları, aynı maça yapılan iki olasılıklı bahisler, çapraz bahisler, zincir bahisler, her türlü iade bahisleri, cash out (bahis bozdurma) bonus çevriminde kabul edilmeyecektir. Farklı maçlara alt üst seçenekleri oynanabilir.

    Her kullanıcı sadece bir kez deneme bonusundan yararlanabilir, BetKanyon, aynı kullanıcının farklı kimlikler üzerinden açılan kullanıcı hesaplarının tespiti halinde kazançları bloke etme ve hesapları kapatma hakkını saklı tutar.

    VPN ve Yurtdışı IP'leri ile kayıt olan hiçbir kullanıcı bu bonustan faydalanamaz. Bu promosyonda BONUS GENEL KURALLARI geçerlidir.


    Sadece Bu Linkten Giriş Yapan Kullanıcılara Bonus Tanımlanası Yapılacaktır.

    Betkanyon Güncel Giriş Adresi

    http://bit.ly/Betkanyon




  2. #2
    meloz1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üye
    Üyelik tarihi
    07.12.2018
    Mesajlar
    1
    Konular
    0
    Bahsedilme
    0 Mesaj
    @meloz1903

    Cevap: Betkanyon | 15 TL Yatırımsız Deneme Bonusu

    önceden üye olanlar faydalanabiliyormu?

  3. #3
    BetKanyon Destek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ÜyeModerator
    Üyelik tarihi
    01.12.2018
    Mesajlar
    17
    Konular
    7
    Bahsedilme
    0 Mesaj
    @BetKanyon Destek

    Cevap: Betkanyon | 15 TL Yatırımsız Deneme Bonusu

    Alıntı meloz1903 Nickli Üyeden Alıntı
    önceden üye olanlar faydalanabiliyormu?
    Selam, daha önceden üye olanlar faydalanabilir fakat kasım ayından sonra deneme bonusu aldıysanız %25 çevrimsiz yatırım bonusuna bekleriz

  4. #4
    kskerdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üye
    Üyelik tarihi
    13.11.2018
    Mesajlar
    6
    Konular
    0
    Bahsedilme
    0 Mesaj
    @kskerdal

    Cevap: Betkanyon | 15 TL Yatırımsız Deneme Bonusu

    üyelik linki açılmıyor

  5. #5
    adsizzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üye
    Üyelik tarihi
    07.12.2018
    Mesajlar
    1
    Konular
    0
    Bahsedilme
    0 Mesaj
    @adsizzz

    Cevap: Betkanyon | 15 TL Yatırımsız Deneme Bonusu

    İki saat oldu dönüş yapan yok desteğw bağlanmayın demişsiniz durumu nereden kontrol edeceğiz

    - - - Updated - - -

    Dostum wp yazdık 2 saat oldu dönüş olmadı bu arada 113 de domain sorunu mu var

  6. #6
    kskerdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üye
    Üyelik tarihi
    13.11.2018
    Mesajlar
    6
    Konular
    0
    Bahsedilme
    0 Mesaj
    @kskerdal

    Cevap: Betkanyon | 15 TL Yatırımsız Deneme Bonusu

    114 olmuş link, simdi twitter da da guncellediler

  7. #7
    kskerdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üye
    Üyelik tarihi
    13.11.2018
    Mesajlar
    6
    Konular
    0
    Bahsedilme
    0 Mesaj
    @kskerdal

    Cevap: Betkanyon | 15 TL Yatırımsız Deneme Bonusu

    yukarıdaki linkin sonunun 114 yaparak üye oldum, whatsapptan da yazdim, bekliyorum bakalim
    Konu kskerdal tarafından (07.12.2018 Saat 13:27 ) değiştirilmiştir.

  8. #8
    kskerdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üye
    Üyelik tarihi
    13.11.2018
    Mesajlar
    6
    Konular
    0
    Bahsedilme
    0 Mesaj
    @kskerdal

    Cevap: Betkanyon | 15 TL Yatırımsız Deneme Bonusu

    Tanimlandi benim

  9. #9
    Hndsmaytac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üye
    Üyelik tarihi
    07.12.2018
    Mesajlar
    1
    Konular
    0
    Bahsedilme
    0 Mesaj
    @Hndsmaytac

    Cevap: Betkanyon | 15 TL Yatırımsız Deneme Bonusu

    Benim hala hiçbirşey tanımlanmadı kullanıcı adım hndsmaytac

  10. #10
    BetKanyon Destek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ÜyeModerator
    Üyelik tarihi
    01.12.2018
    Mesajlar
    17
    Konular
    7
    Bahsedilme
    0 Mesaj
    @BetKanyon Destek

    Cevap: Betkanyon | 15 TL Yatırımsız Deneme Bonusu

    Tüm kullanıcılara bonus tanımlanmıştır, foruma özel bonus kampanyamız devam etmekte..

Sayfa 1/4 123 ... Son

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Facebook platformu Giriş